Menu

Vacature
 

Starterspool startende huisartsen

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wij zoeken startende huisartsen (min. 3 dagen).

Ben jij klaar met de huisartsopleiding en wil jij jezelf oriënteren op de mogelijkheden die er zijn als huisarts in de regio Zuidoost Brabant? Dan is de starterspool van Stroomz iets voor jou! 

Wat biedt de starterspool jou

  • Een unieke kans! Je werkt gedurende twee jaar op verschillende plekken binnen Stroomz waarbij je iedere 6 maanden van plek wisselt. Bijvoorbeeld eerst een periode in een Stroomz praktijk in een randgemeente, daarna een periode in een Stroomz centrum in de stad. Het programma wordt in overleg met jou samengesteld.

  • Je kan ervaren hoe het is om een eigen praktijk te hebben én je kan proeven aan het werken in loondienst met patiënten op naam binnen een grote organisatie. Zo ontdek je onder andere wat jouw talenten zijn en waar deze het beste tot zijn recht komen.

  • In de praktijk of het centrum maak je deel uit van het team; zo sluit je aan bij overleggen van de maatschap of het huisartsenteam. Binnen Stroomz ben je welkom bij bijeenkomsten van de Kamer huisartsen en het Raadhuis1.

  • Je kan deelnemen aan alle scholingen die voor huisartsen worden georganiseerd.

  • Het is mogelijk om je gedurende het traject te laten begeleiden door een mentor van de LHV of een coach als je hierin geïnteresseerd bent. We kijken samen met je wat het beste past bij jouw situatie, wensen en verwachtingen.

  • Je treedt tijdens deze periode in dienst van Stroomz. Wij zetten voor jou de voorwaarden op een rij en ontzorgen je hierin. Eventueel is er onder voorwaarden een ZZP-schap mogelijk.

     

1Zeggenschap van huisartsen binnen Stroomz is georganiseerd in de Kamer huisartsen. Alle bij Stroomz aangesloten huisartsen hebben een zetel en stem in de Kamer huisartsen. Het Raadhuis bestaat uit de Kamers apotheek, fysiotherapie en huisartsen.

 

Waarom een starterspool

De starterspool is een nieuw concept binnen Stroomz, Met het opzetten van een starterspool willen we jonge huisartsen meer betrekken bij de werkzaamheden van een zorggroep én bij collega-huisartsen uit de regio. Het is ons doel huisartsen te helpen bij het vinden van een werkplek die bij hen past. Wij geloven in de meerwaarde van een vaste huisarts voor een patiëntengroep, team en wijk.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw CV + korte motivatie via de knop ‘’solliciteren’’ aan de rechterkant.

Laten we kennismaken

Wil je meer informatie over de starterspool? Neem dan contact op met Monique Hartings, Huisarts en Programmaleider arbeidsmarkt. Mail: m.hartings@stroomz.nl  of bel 040- 7116000.

Acties