Menu

Vacature
 

Wij zoeken een Projectleider eerstelijnszorg

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen

Stroomz is op zoek naar een breed inzetbare projectleider in de eerstelijnszorg. Vind je het leuk om diverse eerstelijns projecten uit te voeren, dan zoeken we jou!

Een van de eerste thema’s die je mag oppakken is de transmurale zorg! Stroomz wil de samenwerking met de tweedelijn en andere diverse partijen in de regio (wijkverpleging, apotheker, sociaal domein, GGZ) intensiveren. Daar hebben we jou voor nodig!

Als projectleider heb je een dynamische baan. Vanuit Stroomz, ben jij het aanspreekpunt voor de transmurale samenwerking. Regionale transmurale samenwerking is een van de speerpunten uit het Integraal Zorgakkoord (IZA). We willen de zorg de komende jaren toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief goed houden, dit is een complexe uitdaging. Netwerksamenwerking tussen diverse partijen in de regio lijkt de sleutel.

De regio is zich aan het voorbereiden op transformaties. Er zijn in de regio Eindhoven – de Kempen regiobeelden en regioplannen opgesteld. Een van de onderwerpen uit het regioplan is de integrale organisatie rond personen met een chronische aandoening. De integrale zorgpaden worden opnieuw ontworpen vanuit het patiënten perspectief en principe van “zelf wat kan, thuis wat kan, digitaal wat kan.” Jij gaat hier samen met de 3 regionale ziekenhuizen (Catharina Ziekenhuis, Anna ziekenhuis en Maxima MC) en de andere zorggroep in de regio (PoZoB) mee aan de slag! Jij bent voor Stroomz de spin in het web! Je bent de regisseur van een regionale aanpak en (transformatie)plan.

Daarnaast ben je inzetbaar op andere projecten binnen de eerstelijnszorg. Zo wil Stroomz met haar regionale partners, zoals wijkverpleegkundigen, apothekers en sociaal domein zorgprofessionals (vanuit de visie eerstelijnszorg 2030) de samenwerking eerstelijnszorg versterken via hechte wijkverbanden. Samen met andere Stroomz collega’s, kun je hier een rol in gaan spelen. Zo bouw je een waardevol transmuraal netwerk op. Door jouw kennis van samenwerkingspartners, breng je mensen bij elkaar en kun je inspelen op relevante landelijke en regionale ontwikkelingen en kansen.

 

 

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een enthousiast team met hart voor de eerstelijnszorg, onder leiding van de manager Stroomz Zorgt BV.
 • Een baan in ontwikkeling, waarin je veel vrijheid krijgt, waardoor je continue persoonlijk en professioneel kunt blijven groeien; 
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor 24-32 uur/week, met kans op een vast contract;
 • Een salaris in schaal 10 CAO Huisartsenzorg van minimaal € 4.626,- en maximaal € 5.910,- o.b.v. fulltime en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: vakantiedagen, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering, een fietsenplan, opname in pensioenfonds PFZW;
 • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een Hbo-diploma;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de zorg met project/programmamanagement;
 • Ervaring met netwerksamenwerking;
 • Ervaring in verandermanagement;
 • Strategisch denkvermogen;
 • Initiatiefrijk en resultaatgericht;
 • Flexibiliteit en een brede focus;
 • Overtuigingskracht en het om kunnen gaan met tegengestelde belangen;
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Volharding, geduld, stressbestendig en doorzettingsvermogen;
 • Communicatief sterk: zowel verbaal als schriftelijk.

Laten we kennismaken

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Renate Jansink, manager zorgprogramma’s.
Tel.nr 06-524 75 314.

Solliciteren

Raak jij al enthousiast? Klik dan voor 1 juli 2024 op de knop 'Solliciteren' aan de rechterkant en laat je gegevens achter! Gesprekken zullen in de eerste twee weken van juli plaatsvinden.

 

Acties